Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛سيد رسول تاجدار در دومين سفر خود به كرمانشاه پس از زلزله اخير و در ديدار با هوشنگ بازوند، استاندار اين استان، گفت: شركت بيمه البرز پس از وقوع زلزله كرمانشاه با اعزام همكاران و كارشناسان ساير استان‌ها به كرمانشاه و تشكيل ستاد ويژه رسيدگي به خسارت‌هاي بيمه‌شدگان، كار رسيدگي به پرونده هاي خسارت را آغاز كرد و هم اكنون تمامي مورادي كه به شركت اعلام خسارت شده توسط كارشناسان ارزياب، بازديد و خسارت آنها برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وي افزود: بيشتر خسارت ها مربوط به منازل مسكوني خانواده معظم شهدا بود كه طي قرارداد منعقده با بنياد شهيد و امور ايثارگران، تحت پوشش بيمه البرز قرار داشته‌اند. ‌بر اين اساس، از تعداد حدود ۹ هزار و ۴۰۰ فقره پرونده خسارت تشكيل شده، تعداد هشت هزار و ۴۰۰ فقره مربوط به منازل مسكوني خانواده معظم شهدا است كه خسارت تمامي پرونده‌هاي تشكيل شده ارزيابي و با توجه به مفاد قرارداد في‌مابين جهت احراز مالكيت و ذينفع، ليست ۶۴۰۰ فقره تاكنون در چند مرحله از طريق شعبه كرمانشاه اين شركت تحويل بنياد شهيد استان شده است كه متعاقب ارسال تصوير اسناد مالكيت مورد تأييد بنياد شهيد (بيمه‌گزار) پس از تطبيق با شرايط قرارداد، رسيدگي و پرداخت خواهد شد.
 
مديرعامل بيمه البرز درباره رسيدگي به خسارت‌هاي غير از منازل مسكوني خانواده شهدا، توضيح داد:  حدود هزار فقره پرونده نيز مربوط به ساير بيمه‌شدگان شامل منازل مسكوني كاركنان بانك‌هاي ملي، سپه، كشاورزي و بيمه مرهونات اين بانك‌ها تشكيل و رسيدگي شده كه پس از تكميل مدارك پرونده‌ها، خسارت آنها نيز پرداخت خواهد شد.
 
تاجدار درباره موانع رسيدگي به پرونده‌هاي خسارتي زلزله، گفت: اعتراض‌هاي مكرر خسارت‌ديدگان به مبالغ خسارت برآوردي كه توسط كارشناسان ارزياب داراي پروانه از بيمه مركزي يا كارشناسان رسمي دادگستري انجام شده، متاسفانه روند رسيدگي به پرونده‌هاي خسارت را با كندي مواجه كرده است.
 
وي ادامه داد: دليل بيشتر اين اعتراض  ها ناشي از مقايسه نظريه كارشناسان بنياد مسكن و نظريه ارزيابان خسارت بيمه و  اطلاع دقيق نداشتن از اصول بيمه‌اي، شرايط و تعهدات قرارداد منعقده است. به طوريكه براساس نظريه كارشناسان بنيادمسكن در جهت مقاوم سازي بناهاي آسيب ديده يا اصرار آسيب‌ديدگان به جهت حصول شرايط استفاده از تسهيلات اعلامي عمدتاً براي بناهاي با خسارت‌هاي جزئي و قابل مرمت، طبق نظريه كارشناسان بنياد مسكن تخريب تجويز شده است در حالي كه برابر اصول فني و اساسي بيمه، تعهد بيمه‌گر بعد از وقوع حادثه، اعاده وضعيت خسارت ديده به موقعيت قبل از حادثه است و لذا خسارت با توجه به ارزش منزل مسكوني قبل از حادثه با توجه به سن بنا و ساختار و مصالح به كار رفته براساس نظريه كارشناس ارزياب تعيين مي‌شد و اين طبيعي است كه حتي در موارد خسارت كلي در مورد مثلاً خانه‌هاي با سازه گلي، خشتي و آجري قطعاً خسارت كمتر از ارزش بيمه شده توافقي كه براساس قرارداد براي كليه منازل مسكوني خانواده شهدا لحاظ شده خواهد بود.
 
تاجدار تأكيد كرد: اولويت ما رسيدگي به پرونده‌هاي خسارت در استان‌هاي كرمانشاه، ايلام، كردستان و كرمان است و براي موارد اعتراضي بر اساس مذاكرات صورت گرفته با بيمه‌گزار مطابق نظركميته مشترك في‌مابين بررسي و تعيين تكليف خواهد شد ولي براساس اصول متداول و رويه حاكم در كل دنيا، ميزان ارزيابي خسارت بر مبناي نظريه كارشناسي بيمه‌گر تعيين مي‌شود كه البته در صورت اعتراض زيان‌ديده، ساز و كارهاي تجديد‌نظر و رسيدگي در قانون پيش‌بيني شده است كه ما هم همين رويه را دنبال خواهيم كرد.
 
وي گفت: پرونده‌هاي خسارتي مرتبط با منازل خانواده معظم شهدا و ايثارگران علاوه بر ايجاد مشكلات در اذهان عمومي كه به واسطه مصاحبه برخي از مسئولان كه از تعهدات و شرايط قرارداد في‌مابين اطلاعات كافي را ندارند، بيمه‌گزار (بنياد شهيد) نيز وظايف و تعهدات خود در قرارداد مذكور را به طور كامل انجام نداده كه موضوع درحال پيگيري است.
 
مدير عامل بيمه البرز اعلام كرد: تسريع در رسيدگي و پرداخت خسارت بيمه شدگان در چارچوب قراردادهاي بيمه‌اي از سياست‌هاي اساسي و اصلي بيمه البرز است و اين شركت از ده سال قبل در شاخص ارائه خدمات به موقع به بيمه‌گزاران و حصول رضايت آنان رتبه برتر را در صنعت بيمه به خود اختصاص داده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • تقلب در تعمیر کولر
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • محکومیت ۱۶ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریالی یک قاچاقچی سوخت
  • متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • متخلفان‌تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی